Home About Us Organogram Financiën

Dienst

Financiën


Organogram :


Verantwoordelijke van de dienst:

Tel :

Fax :

E-mail : Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Taken en Missie

 

De dienst financiën & beheerscontrole zorgt voor een correcte en efficiënte verwerking van de gegevens. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd en in de vorm van management informatie weergegeven in rapporten en/of gebruikt als basis voor de besluitvorming.

 

De dienst controleert als dusdanig een aantal processen : aankoop en de leveranciersadministratie, de opslag van goederen en logistiek, de facturatie en de klantenadministratie, de boekhouding, het projectbeheer en de management rapportage.

 

De dienst bestaat uit een aantal cellen die onderling samenwerken:

  • De aankoopadministratie staat in voor een optimaal leveranciersbeleid en de afhandeling van de investerings- en aanbestedingsdossiers die noodzakelijk zijn voor de goede werking van het CODA-CERVA. Hier worden ook de onderhoudscontracten opgevolgd.
  • Het magazijn staat in voor de kwaliteitscontrole van de leveringen, de opslag en de distributie van de geleverde goederen.
  • De klantenadministratie zorgt ervoor dat alle aanvragen voor onderzoek en analyse door het CODA-CERVA op een correcte manier worden aangerekend aan de klanten en ziet erop toe dat de betaling gebeurt binnen de vooropgestelde termijn.
  • De dienst boekhouding en projectbeheer verzorgt de administratieve en financiële afhandeling van de projecten en begeleidt de opvolging van de projecten voor de operationele diensten en de directie.
Via de management rapportering tenslotte verkrijgen we inzicht in de resultaten van het CODA-CERVA, de opmaak van het budget en de financiële analyse.

Algemene betalingsvoorwaarden

 

 


Vanaf 1 januari 2013 lopen de overheidsopdrachten van alle Federale Overheidsdiensten (FOD en de Wetenschappelijke Instellingen, waaronder het CODA-CERVA) via de online applicatie e-procurement.


De bedoeling is de kwaliteit en doeltreffendheid van de procedures voor openbare aanbestedingen te verbeteren.


Het CODA -CERVA gebruikt voortaan ook deze applicatie voor alle overheidsopdrachten.


Deze applicatie bevat 2 grote modules :


- e-notificatie (voor de ingeschreven leveranciers) : een systeem om aankondigingen van nieuwe openbare aanbestedingen te ontvangen en te raadplegen.
-
e-tendering (voor de aanbestedende overheid): een opvolgsysteem van elektronische offertes.


Meer weten over e-procurement binnen het CODA-CERVA ? Neem contact op met Marleen De Vos - marleen.devos@coda-cerva.be
Of via de helpdesk : e.proc@publicprocurement.be

Dienst Secties

Boekhouding

Aankoop

Winkel